Topul celor mai vândute cărți la Editura Cartea Românească

La Editura Cartea Românească, pe primul loc în topul celor mai vândute cărți se află „Imperiul fetelor bătrâne” de Liliana Corobca, pe locul doi sunt cele două cărți din seria de autor dedicată scriitorului Gheorghe Crăciun — „Compunere cu paralele inegale” și „Scriitorul și puterea”, iar pe locul trei — „Sesiunea de toamnă” de Eugen Negrici. Pe locul patru s-a situat „Călătorii și călătoriile în literatura română” de Mircea Anghelescu, iar pe locul cinci — „Puțin sub linie” de Robert Șerban.

 

La Editura Polirom, pe primul loc în topul vânzărilor se află romanul „Doi ani, opt luni și douăzeci și opt de nopți” de Salman Rushdie, urmat de „Du-te și pune un străjer” de Harper Lee, pe locul trei — „Ucenicul arhitectului” de Elif Shafak, pe locul patru — „Drumul către libertate” de Yeonmi Park, urmat pe locul cinci de „Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN” de Bill Bryson.

 

http://www.agerpres.ro/cultura/2015/11/22/-solenoid-de-mircea-cartarescu-si-biblia-pierduta-de-igor-bergler-printre-cele-mai-vandute-titluri-la-gaudeamus-17-11-33

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: